Μέθοδοι αποστολής
Η παραγγελία σας αποστέλλεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών (ACS) ή (ΕΛΤΑ) της περιοχής σας. Οι παραγγελίες που γίνονται στο www.sylogi.gr τις εργάσιμες ημέρες, με την προϋπόθεση ότι το προϊόν είναι διαθέσιμο, συνήθως παραδίδονται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες στο λεκανοπέδιο ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ.
Ξεκινώντας από την ημερομηνία εμφάνισης στο σύστημά μας, η πληρωμή της παραγγελίας σας με PayPal ή πιστωτική κάρτα.
Για παραγγελίες που παραδίδονται σε άλλους χερσαίους και νησιωτικούς προορισμούς εκτός ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ για έτοιμα προϊόντα απαιτούνται 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες, από τη στιγμή που θα παραδοθεί στην courier. Για παραγγελίες που παραδίδονται σε δυσπρόσιτες περιοχές (περιοχές εκτός των συνόρων των κύριων πόλεων, οι οποίες αναγράφονται στην ιστοσελίδα (ACS courier) χρειάζονται 7 εργάσιμες ημέρες, από την επομένη της επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας.

Για τις υπόλοιπες περιοχές εντός Ελλάδας, ο χρόνος παράδοσης ποικίλλει ανάλογα με την περιοχή παράδοσης. Στις περιοχές που χαρακτηρίζονται ως «ΑΝΑΠΗΡΙΑ» από την εταιρεία ταχυμεταφορών, η παράδοση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται εντός 4 έως 7 εργάσιμων ημερών. Οι παραπάνω χρόνοι παράδοσης εξαρτώνται από την επιλογή παράδοσης στο χώρο σας ή σε κατάστημα ACS ή ΕΛΤΑ.

Σε περίπτωση που η παραγγελία δεν παραληφθεί από εσάς εντός 5 ημερών, ακυρώνεται αυτόματα από το σύστημά μας και το προϊόν επιστρέφεται άμεσα στην εταιρεία μας.

Με την παραλαβή της παραγγελίας σας από την ACS ή τα ΕΛΤΑ, θα χρειαστεί να αποσυσκευάσετε και να ελέγξετε προσεκτικά τη συσκευή σας.

Σε περίπτωση που εντοπίσετε χτυπήματα ή σπασμένα μέρη της συσκευής θα πρέπει να ενημερώσετε το κατάστημά μας την ίδια μέρα στέλνοντας e-mail στη διεύθυνση: [email protected] ή καλέστε το τεχνικό μας τμήμα στο 2233061844 και στην τοπική ACS ή ΕΛΤΑ, δηλώνοντας ότι παραλήφθηκε σε απώλεια για να σας ενημερώσει για τις ενέργειες που πρέπει να κάνετε. Η συσκευή πρέπει να παραληφθεί από τον αποστολέα στην αρχική της εργοστασιακή συσκευασία, μαζί με όλα τα αξεσουάρ. Σε κάθε περίπτωση διευκρινίζουμε ότι η επιστροφή δεν γίνεται δεκτή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Μετά την παραπάνω προθεσμία ΔΕΝ μπορούμε να δεχθούμε καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές ή ζημιές που έχουν προκύψει.

Οι χρεώσεις για την ΕΛΛΑΔΑ είναι οι εξής:

Παραλαβή από το κατάστημα (ΜΑΡΤΙΝΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ)

Μπορείτε να παραλάβετε τις παραγγελίες σας από το κατάστημά μας ΔΩΡΕΑΝ. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παράδοση.
Εάν δηλώσετε κινητό τηλέφωνο ή email κατά την υποβολή της παραγγελίας σας, θα σας ενημερώσουμε όταν η παραγγελία σας είναι έτοιμη

Η μεταφορά στη ΦΘΙΩΤΙΔΑ είναι 2,00 € έως 2 κιλά. Από 2 κιλά και πάνω οι χρεώσεις είναι 1,50 €

Η μεταφορά εκτός ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ είναι 5,00 € έως 5 κιλά. Από 5 κιλά και πάνω η χρέωση είναι 1,50 €

Από 5 κιλά και πάνω οι χρεώσεις εξαρτώνται από τρεις διαφορετικές κατηγορίες ΤΚ (χερσαίες περιοχές, δυσπρόσιτες περιοχές και νησιά) καθώς και από το αντίστοιχο βάρος των προϊόντων.

Δεν υποστηρίζουμε αντικαταβολή

Λόγω της θέσης του εκτός της γης, το κατάστημα δεν ευθύνεται για:

α) Για καθυστερήσεις παραλαβής που προκύπτουν από απεργίες σε μεταφορικά μέσα ή μη λειτουργία συγκοινωνιών λόγω δύσκολων καιρικών συνθηκών.

β) Για οποιαδήποτε συμπεριφορά από courier ή άλλη υπηρεσία που δεν ανήκει στο κατάστημά μας.

Εάν γνωρίζετε ότι υπάρχει πρόβλημα στην περιοχή σας με υποκατάστημα ταχυμεταφορών, ενημερώστε μας για να προσπαθήσουμε να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.