Μέθοδοι πληρωμής

Η εταιρεία Συλλογή αποδέχεται τις παρακάτω μεθόδους για ηλεκτρονικές ή άλλες παραγγελίες.

1. Αντικαταβολή σε φυσικό κατάστημα (παραλαβή).

2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: Μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας στον λογαριασμό μας. Επικοινωνήστε μαζί μας για το ακριβές ποσό με τα έξοδα αποστολής και επωφεληθείτε από τη νέα δυνατότητα του Web Banking! Η κατάθεση πρέπει να γίνει το αργότερο εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας σας. Επίσης, ο χρόνος αποστολής του προϊόντος που έχετε παραγγείλει αρχίζει να μετράει από την ημέρα που γίνεται η κατάθεση. Στο αποθετήριο ΠΡΕΠΕΙ να γράψετε ως αιτιολογία: το επίθετό σας, το όνομα και αν θυμάστε τον αριθμό παραγγελίας. Υποχρεωτικά, μετά την κατάθεση των χρημάτων μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνοντας e-mail για να μας ενημερώσετε για την κατάθεση στο
[email protected]
(ΠΡΟΣΟΧΗ πιθανές τραπεζικές χρεώσεις πρέπει να επιλέξετε εσείς για να χρεωθούν από τον εντολέα. Σε περίπτωση που η Τράπεζα χρεώσει το Syllogi με προμήθεια ή έξοδα συναλλαγής, τότε είστε υποχρεωμένοι να πληρώσετε αυτό το ποσό + ΦΠΑ για την πληρωμή της παραγγελίας σας)
Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά. Μόλις γίνει η κατάθεση, θα σας αποσταλεί ένα e-mail που θα αναφέρει ακριβώς την ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας σας και το μέσο που στάλθηκε.

Τράπεζα Πειραιώς
Κωδικός Swift PIRBGRAAXXX
IBAN: GR9801711150006115020012106
Δικαιούχος: ΓΚΡΙΤΖΑΠΗΣ ΓΚΙΚΑΣ

Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας
Κωδικός Swift ETHNGRAA
IBAN: GR7001102590000025940029702
Δικαιούχος: ΓΚΡΙΤΖΑΠΗΣ ΓΚΙΚΑΣ

3.Μέσω πιστωτικών καρτών
– Είναι δυνατή η πληρωμή της παραγγελίας σας μέσω των παρακάτω πιστωτικών καρτών:

1 Visa
2 Mastercard
3 Diners

Ασφάλεια συναλλαγών με πιστωτική κάρτα

– Οι αγορές προϊόντων ή υπηρεσιών γίνονται με ασφάλεια μέσω ειδικής υπηρεσίας της Τράπεζας Πειραιώς.

– Η οθόνη/ιστοσελίδα στην οποία εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας παρέχεται από την Πειραιώς. Τα δεδομένα
της κάρτας σας κρυπτογραφούνται και αποστέλλονται στον εκδότη της κάρτας σας για έγκριση χρέωσης.

– Προσοχή: Αυτές οι πληροφορίες δεν αποκαλύπτονται σε κανένα τρίτο μέρος (ούτε στον πάροχο του προϊόντος/υπηρεσίας που αγοράζετε).

Οι τεχνολογίες και τα συστήματα που χρησιμοποιούνται για την ασφάλεια των αγορών σας περιλαμβάνουν:

– Κρυπτογράφηση των στοιχείων της κάρτας σας (SSL 128).

Το υψηλό επίπεδο ασφάλειας διασφαλίζεται από τα ακόλουθα:

– Τα στοιχεία της κάρτας (αριθμός κάρτας, CVV2, ημερομηνία λήξης) μεταδίδονται / μεταφέρονται μέσω Διαδικτύου σε κρυπτογραφημένη μορφή (κρυπτογράφηση 128 bit) και δεν είναι προσβάσιμα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

– Τα συστήματα και οι διαδικασίες που χρησιμοποιεί η Πειραιώς αποκλείουν τρίτα μέρη από την πρόσβαση στα δεδομένα και τα πληροφοριακά της συστήματα.

– Η διαχείριση της Υπηρεσίας Ηλεκτρονικού Εμπορίου γίνεται από εξουσιοδοτημένα πρόσωπα της εταιρείας, στα οποία παραδίδονται κωδικοί πρόσβασης (όνομα χρήστη, κωδικός πρόσβασης).

– Σε περίπτωση που η εκδότρια τράπεζα υποστηρίζει τη χρήση μυστικού κωδικού για την πραγματοποίηση ηλεκτρονικών πληρωμών με κάρτα και ο κάτοχος της κάρτας έχει λάβει τέτοιο κωδικό, η Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εμπορίου Proxypay3 ζητά αυτόματα από τον πελάτη μας να εισάγει τον μυστικό κωδικό του.

– Εν κατακλείδι, το Proxypay3 E-Commerce ακολουθεί τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές στον τομέα των πληρωμών ηλεκτρονικού εμπορίου και είναι επίσης πλήρως συμβατό με τις προδιαγραφές VbV (Verified by Visa) για ασφαλείς ηλεκτρονικές πληρωμές με κάρτα. Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις εξ αποστάσεως πωλήσεις.

Σε περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρόντες κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας με την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλαδή πληρωμή με πιστωτική κάρτα) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτους. Για παραλαβή από κατάστημα, ο κάτοχος της πιστωτικής κάρτας πρέπει να προσκομίσει την πιστωτική του κάρτα και την ταυτότητά του. Το ίδιο ισχύει αν παραγγέλνετε για λογαριασμό εταιρείας. Σε αυτή την περίπτωση η κάρτα πρέπει να είναι εταιρική και το όνομα του παραλήπτη να αναγράφεται στην κάρτα.

Σε περίπτωση που δεν ισχύει ο τρόπος αντικαταβολής, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πιστωτική κάρτα ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Με την παραλαβή και την πληρωμή της παραγγελίας σας στο κατάστημα.

Κάντε την παραγγελία σας από το www.sylogi.gr και παραλάβετε τα προϊόντα σας την επόμενη μέρα από το κατάστημα.