Όροι και Προϋποθέσεις
Οι τιμές αγοράς είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ αγορές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
Με την επίσκεψή σας, αποδέχεστε ανεπιφύλακτα όλους τους παρακάτω όρους.

Η εταιρεία μας υποθέτει ότι έχετε διαβάσει τους όρους πληρωμής, την αποστολή και τους όρους χρήσης, ότι τους αποδέχεστε και συνεχίζετε την περιήγησή σας με δική σας βούληση. Απαγορεύεται η χρήση της ιστοσελίδας και η αγορά προϊόντων από ανηλίκους. Η εταιρεία μας έχει το δικαίωμα να αλλάξει τις τιμές χωρίς καμία προειδοποίηση.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο κατόπιν συνεννόησης με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ή τηλεφωνικά στο +30 2233061844. Όλα τα προϊόντα μας έχουν εγγύηση καλής ποιότητας. Η εταιρεία μας στέλνει τα προϊόντα της σε όλη την Ελλάδα. Το κόστος αποστολής επιβαρύνει πάντα τον πελάτη, σε περιπτώσεις που η μεταφορά δεν είναι δωρεάν.

ΟΡΟΙ – ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Το www.Syllogi.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα προβολής και διανομής προϊόντων μέσω διαδικτύου της ελληνικής εταιρείας «Συλλογή», ​​με έδρα το
Σκουφά ξ4, Μαρτίνο, ΜΑΡΤΊΝΟ ξ5 005, ΦΘΙΏΤΙΔΑ, Γρεεκε (ΑΦΜ:044722786/ ΤΟΥ ΛΑΜΊΑΣ, ΓΕΜΗ : ????).

Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στον ιστότοπό μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις, οι οποίοι ισχύουν ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της Syllogi, που βρίσκεται στη διεύθυνση www.Syllogi.gr.

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις, καθώς η συνεχής χρήση και η περιήγησή σας στον κορυφαίο ιστότοπο www.Syllogi.gr συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεσή σας με αυτούς.

Οροι
Η Sylogi διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις συναλλαγών που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος σύμφωνα με τις ανάγκες και τις εμπορικές πρακτικές της. Η Sylogi αναλαμβάνει να ενημερώνει τους χρήστες για τυχόν αλλαγές και αλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω της ιστοσελίδας του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν δέχεται παραγγελίες που έχετε ήδη κάνει.

Πληροφορίες & Παρεχόμενα Προϊόντα
Η RELEASE δεσμεύεται για την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που δημοσιεύονται στον ιστότοπο www.Syllogi.gr όσον αφορά τόσο την ύπαρξη των βασικών χαρακτηριστικών που περιγράφονται κατά περίπτωση για κάθε προϊόν που διαθέτει όσο και την ακρίβεια των τα δεδομένα που αφορούν τις υπηρεσίες που παρέχονται από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Σύλογης, με την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω διακοπής λειτουργίας του ιστότοπου για λόγους βίας.

Τον περιορισμό της ευθύνης
Οι ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών σχετικά με τη μη διαθεσιμότητα τους

Η THE Sylogi ευθύνεται μόνο για δόλο και βαριά αμέλεια σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση των παραγγελθέντων προϊόντων και για πληροφορίες που η ίδια ή οι υπηρεσίες που παρέχει μέσω της ιστοσελίδας της.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Sylogi δεν ευθύνεται για τυχόν τεχνικά προβλήματα που ενδέχεται να προκύψουν στους χρήστες κατά την προσπάθειά τους να αποκτήσουν πρόσβαση και κατά τη διάρκεια του ιστότοπου και σχετίζονται με τη λειτουργία ή τη συμβατότητα της δικής τους υποδομής χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο. Επίσης, η REALITY ουδεμία ευθύνη φέρει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ειδικότερα μη εξουσιοδοτημένες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτής.

Τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας
Η ιστοσελίδα www.Syllogi.gr είναι η επίσημη ιστοσελίδα της Σύλογης. Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων που δημοσιεύει η Syllogi, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Syllogi και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική/ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, λήψη, επεξεργασία, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο περιεχομένου του ιστότοπου. Οποιαδήποτε αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο με την προηγούμενη γραπτή άδεια της CREATIVE ή οποιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων .

Τα ονόματα, οι εικόνες, τα λογότυπα και τα διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το LEGACY ή/και το ηλεκτρονικό του κατάστημα ή/και τρίτα μέρη που συνδέονται με αυτά καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους αποτελούν αποκλειστικά εμπορικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα του ΝΟΜΙΜΟΥ ή/και του www .LelexTea .com ή/και κορυφαία τρίτα μέρη και προστατεύονται από την ελληνική, κοινοτική και διεθνή νομοθεσία για τα εμπορικά σήματα και τη βιομηχανική και πνευματική ιδιοκτησία και τον αθέμιτο ανταγωνισμό.

Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεσή τους στο www.Syllogi.gr δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

Υποχρεώσεις χρήστη
Οι χρήστες των ιστοσελίδων www.Syllogi.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιήσουν αυτές και το ηλεκτρονικό κατάστημα της LEAFLES για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή με άλλο τρόπο μετάδοση οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, επιβλαβές, απειλητικό, καταχρηστικό, ενοχλητικό, δυσφημιστικό , δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, συκοφαντικό, είναι παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει ενσυναίσθηση ή φυλετικές, εθνοτικές ή άλλες διακρίσεις, μπορεί να προκαλέσει βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται (όπως εμπιστευτικές πληροφορίες, αποκλειστικές και εμπιστευτικές πληροφορίες που λαμβάνονται ή αποκαλύπτονται ως μέρος μιας εργασιακής σχέσης ή καλύπτονται από συμφωνίες εμπιστευτικότητας) παραβιάζουν οποιοδήποτε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλη ιδιοκτησία τρίτων, περιέχουν ιούς λογισμικού ή οποιονδήποτε άλλο κώδικα, αρχείο ή πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για να προκαλέσει διακοπή , βλάβη, κακή χρήση ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστή εκούσια ή ακούσια παραβιάζει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και οι διατάξεις της ενδέχεται να παρεμβαίνουν με τρίτους με οποιονδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο που χρησιμοποιείται για τη συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων χρήστη.

Ασφάλεια
Η RELEASE αναγνωρίζει τη σημασία της ασφάλειας των προσωπικών σας δεδομένων και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, για τη διασφάλιση της μέγιστης ασφάλειας. Όλες οι πληροφορίες που σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας είναι ασφαλείς και εμπιστευτικές. Η ασφάλεια του ηλεκτρονικού καταστήματος της Σύλογης επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

Αναγνώριση Πελατών

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο κωδικός σύνδεσης (e-mail ή όνομα χρήστη) και ο

προσωπικό κωδικό πρόσβασης, που κάθε φορά που τους εισάγετε, σας δίνουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.

Σας δίνεται η δυνατότητα να αλλάζετε τον προσωπικό μυστικό κωδικό πρόσβασης και τη διεύθυνση e-mail σας όσο συχνά θέλετε. Το μόνο πρόσωπο που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των παραπάνω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τη διατήρηση του απορρήτου και την απόκρυψή του από τρίτους.

Σε περίπτωση απώλειας ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, διαφορετικά το ηλεκτρονικό κατάστημα της Σύλογης δεν ευθύνεται για τη χρήση του κωδικού πρόσβασης από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Για λόγους ασφαλείας, συνιστούμε να αλλάζετε τον κωδικό πρόσβασής σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης). Συνιστούμε επίσης να χρησιμοποιείτε όχι μόνο γράμματα και αριθμούς αλλά και σύμβολα για τη δημιουργία κωδικού πρόσβασης.

Διασφαλίστε το απόρρητο της μεταφοράς των προσωπικών σας δεδομένων

Για να διασφαλίσουμε την εμπιστευτικότητα της μεταφοράς δεδομένων, χρησιμοποιούμε το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128bit.

Το σύστημα έχει πιστοποιηθεί από την Verisign, η οποία ειδικεύεται σε θέματα ασφάλειας συναλλαγών.

Αυτόματη αποσύνδεση

Εάν δεν υπάρχει δραστηριότητα για 20 λεπτά, αποσυνδέεται αυτόματα από το site μέλους του ηλεκτρονικού καταστήματος Syllogi.

Κρυπτογράφηση

Το σύστημα Syllogi πρώτα αποκρυπτογραφεί τις πληροφορίες που λαμβάνει χρησιμοποιώντας το ίδιο κλειδί (το οποίο είναι προκαθορισμένο όταν ξεκινάτε τη σύνδεσή σας με την υπηρεσία) και στη συνέχεια τις επεξεργάζεται. Τα συστήματα Sylogi σας στέλνουν πληροφορίες ακολουθώντας την ίδια διαδικασία κρυπτογράφησης.

Όπου εισάγετε προσωπικά δεδομένα (κωδικός πρόσβασης, διευθύνσεις, τηλέφωνα, πιστωτικές κάρτες κ.λπ.), υπάρχει κρυπτογράφηση SSL 128-bit. Η κρυπτογράφηση είναι ουσιαστικά ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι να φτάσει στον προοριζόμενο παραλήπτη, ο οποίος θα μπορεί να τις αποκωδικοποιήσει χρησιμοποιώντας το κατάλληλο κλειδί.

Κατά την παραγγελία και εάν ο χρήστης / πελάτης είναι συνδεδεμένος με το όνομα χρήστη και τον προσωπικό του κωδικό στο ηλεκτρονικό κατάστημα READER, όλη η επικοινωνία μεταξύ του υπολογιστή σας και των συστημάτων READER κρυπτογραφείται με χρήση κλειδιού 128 bits. Δηλαδή, κάθε φορά που στέλνετε πληροφορίες στο σύστημα, το πρόγραμμα περιήγησής σας πρώτα τις κρυπτογραφεί χρησιμοποιώντας ένα κλειδί 128 bit και στη συνέχεια τις στέλνει στο σύστημα.

Το σύστημα Syllogi πρώτα αποκρυπτογραφεί τις πληροφορίες που λαμβάνει χρησιμοποιώντας το ίδιο κλειδί (το οποίο είναι προκαθορισμένο όταν ξεκινάτε τη σύνδεσή σας με την υπηρεσία) και στη συνέχεια τις επεξεργάζεται. Τα συστήματα Sylogi σας στέλνουν πληροφορίες ακολουθώντας την ίδια διαδικασία κρυπτογράφησης.

Εμπορική Εμπιστευτικότητα

Το απόρρητο είναι αυτονόητο. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασικές συναλλαγές ισχύουν και για το ηλεκτρονικό εμπόριο. Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρήστη/μέλος στη Syllogi είναι εμπιστευτικές και η Syllogi έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται απαραίτητο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Μερικά από τα μέτρα που ελήφθησαν είναι τα ακόλουθα:

Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στα στοιχεία της συναλλαγής σας και μόνο όταν είναι απαραίτητο,

ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥ. για να χειριστείτε τα αιτήματά σας.

Οι ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ δεν αποκαλύπτουν τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους εκτός εάν έχουν γραπτή εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό απαιτείται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.

Σε περίπτωση που η CREATING χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της, διασφαλίζει

Μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε πληροφορία διατηρείται για εσάς και για διόρθωση εάν μπορείτε να τεκμηριώσετε το λάθος. Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει επίσης να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της Υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και εμπιστευτικές και να μην προβείτε σε καμία αποκάλυψη σε τρίτους.

Πολιτική απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε το www.Syllogi.gr, ενδέχεται να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επώνυμο, διεύθυνση e-mail, διεύθυνση αποστολής κ.λπ.) κατά κανόνα για την επεξεργασία των παραγγελιών σας. Οποιαδήποτε προσωπικά δεδομένα δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες των ιστοσελίδων www.Syllogi.gr έχουν αυστηρά αποκλειστικό σκοπό την αντιμετώπιση των επικοινωνιών μας μαζί μας, τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και ενδέχεται να μην χρησιμοποιείται από οποιονδήποτε τρίτο (εκτός από τις περιπτώσεις που προβλέπεται από το νόμο στις αρμόδιες αρχές).

Σε κάθε περίπτωση, οι εργαζόμενοι της Sylogi που έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα είναι συγκεκριμένοι και η πρόσβαση χωρίς εξουσιοδότηση στα προσωπικά σας δεδομένα απαγορεύεται. Έχει ληφθεί κάθε εύλογο μέτρο για την ασφάλεια των δεδομένων σας. Τα προσωπικά σας στοιχεία σε εξαιρετικά σπάνιες και ειδικές περιπτώσεις ενδέχεται επίσης να γνωστοποιηθούν σε εταιρείες που συνεργάζονται με τη Legea με σκοπό την υποστήριξη, την προώθηση και την εκτέλεση της επιχειρηματικής σας σχέσης μαζί μας, αλλά πάντα υπό προϋποθέσεις που διασφαλίζουν πλήρως ότι τα προσωπικά σας στοιχεία δεν υπάρχουν οποιαδήποτε παράνομη επεξεργασία.

Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προτάσεις ή δηλώσεις σχετικά με αυτά τα θέματα, επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας την ειδική φόρμα επικοινωνίας.

Ανά πάσα στιγμή, ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα να ενημερώσει ή να αντιταχθεί στην περαιτέρω επεξεργασία των δεδομένων του σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων.

Αγορά Προϊόντων
Για να διευκολύνουμε την αναζήτησή σας, έχουμε χωρίσει τα προϊόντα μας σε βασικές κατηγορίες. Κάθε κατηγορία έχει ένα δέντρο υποκατηγορίας, το οποίο εμφανίζεται στην αριστερή στήλη της οθόνης σας. Στόχος μας είναι να φτάσουμε στο τελικό προϊόν με 3 κλικ. Σε περίπτωση που ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο, χρησιμοποιήστε την «αναζήτηση» που θα σας οδηγήσει κατευθείαν στην επιλογή σας.

Η «Συλλογή» καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Ωστόσο, δεν μπορούν να αποκλειστούν σφάλματα στις τιμές και τα δευτερεύοντα χαρακτηριστικά προϊόντων και δεν μπορεί να διασφαλιστεί ότι δεν θα υπάρξει διακοπή της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση/αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος.

Για ασφάλεια και αποτελεσματικότητα στην αγορά, σας προσκαλούμε να μάθετε ότι ένα προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σύγκριση με την αγοραία του αξία πριν προχωρήσετε στην παραγγελία, επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών στο 2233061844 ή μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του ιστότοπου.

Σας συνιστούμε επίσης να επισκεφτείτε την ενότητα Όροι Χρήσης πριν από την αγορά από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα όπου θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία και τον τρόπο αγοράς προϊόντων.

Όταν κάνετε την παραγγελία σας, θα λάβετε ένα αυτοματοποιημένο e-mail που θα αναφέρει τα στοιχεία της παραγγελίας σας. Μετά την επεξεργασία της παραγγελίας από το τμήμα ηλεκτρονικών αγορών Sylogi, θα λάβετε το δεύτερο και επιβεβαιωτικό e-mail με τα προϊόντα που θα σας αποσταλούν.